unaltraina Urednik

Broj poruka: 4524 Godina: 46 Lokacija: Pancevo Datum upisa: 24.02.2010
 | Naslov: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Čet Apr 29, 2010 6:38 pm | |
| |
|
Nikola&Lea

Broj poruka: 119 Godina: 19 Lokacija: Novi Sad Datum upisa: 27.01.2010
 | Naslov: Re: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Čet Apr 29, 2010 6:44 pm | |
| ovo sam gledao davnih dana dok sam bio vegetarijanac ....snimak stvarno pokazuje kako se postupa tj na koji nacin se iskoriscavaju zivotinje ....to je strasno .... |
|
unaltraina Urednik

| Naslov: Re: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Čet Apr 29, 2010 8:47 pm | |
| I ja sam ga gledala prvi put u vreme neposredno nakon sto je snimljen 2005... Izazvao je pravi bum....od tada se stalno izlaze novi treileri koji su skracene i po malo dopunjeni delovi ovog dokumentarca. Dobitnik vise visokih priznanja i nagrada i govori o Specisizmu. Napisao, rezirao i producirao Shaun Monson. Moze se pronaci i sa srpskim titlom i downloadovati. |
|
Skarfi Urednik

Broj poruka: 4416 Godina: 29 Lokacija: Novi Sad Datum upisa: 04.02.2009
 | Naslov: Re: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Sub Sep 11, 2010 11:09 am | |
| .....sinoc pogledala..... trebalo bi svi da izdvoje malo vremena i sa strpljenjem odgledaju dokumentarac do kraja... |
|
unaltraina Urednik

| Naslov: Re: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Pon Okt 25, 2010 1:04 pm | |
| Pogledajte film Earthlings na srpskomUz odobrenje autora filma Earthlings, omogucili smo svim posetiocima sajta Sloboda za zivotinje da pogledaju film Earthlings (Zemljani)(sa srpskim titlom) on-line. Film Earthlings (Zemljani) bi trebalo svi da pogledaju. To je film o ljudskoj ignorantnosti, o poricanju, neshvatanju i odbacivanju cinjenice da sva ziva bica imaju osecanja i da osecaju bol i patnju. Poricanje ovih cinjenica, kao i saucestvovanje u mucenju drugih zivih bica tj. drugih Zemljana, stravicno povecava patnju i tragiku i ljudskih zivota. Zato film Earthlings ima veoma jasnu misiju: da pokaze ljudima sve cinjenice ogoljeno, onakvima kakve jesu, bez ulepsavanja ili zataskavanja svih vaznih elemenata. Mi smo ono sto cinimo drugima, a sto cinimo drugima, cinimo i sebi samima! Zato ne treba da nas cudi tolika kolicina nasilja ljudi nad drugim ljudima, kao i odgovor Prirode na sve to sto joj cinimo. Pogledajte ovaj film. Posle toga vise necete biti isti, bicete svesniji toga STA cinite ovoj planeti, i da su sva bica na njoj Zemljani, kao i mi. Shvaticete da sav Zivot treba postovati, cuvati i voleti, jer ono sto cinimo drugim bicima, isto cinimo i sebi. Sve je deo jednog sveta, nase divne planete, i svi smo mi Zemljani. http://www.sloboda-za-zivotinje.org/sr/szz-tv.html |
|
sharpei hr

Broj poruka: 742 Godina: 22 Lokacija: Hrvatska Datum upisa: 14.09.2010
 | Naslov: Re: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Čet Nov 11, 2010 6:28 pm | |
| |
|
unaltraina Urednik

| Naslov: Re: EARTHLINGS !! ( dokumentarni film) Čet Nov 11, 2010 8:58 pm | |
| Da jeste  , ali i istinito, svi bi trebali smognuti snage i odgledati ga. _________________ R.I.P. BUKI Shar Pei je za osobu koja ‚želi nešto posebno od psa, ali... ne manje inteligentnu od onoga koliko je on. Ova bića jednostavno poseduju ključ naše duše, i srca. Mnogim ljudima je uzalud provaljivati.
|
|