| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Murphypei Admin

Broj poruka: 4844 Lokacija: Ruma Datum upisa: 13.11.2007
 | Naslov: Filmovi i serije Pet Dec 04, 2009 9:56 pm | |
| Koji je poslednji dobar film koji ste gledali? Jel pratite neku seriju? Već godinama skidam sa interneta Smallville,serija o Supermenu pre nego što je postao Supermen trenutno u Americi ide 9-ta sezona. Pored toga skidam i Heroes,mnogo dobra serija o ljudima sa određenim sposobnostima puštaju trenutno 4-tu sezonu. Pa me je skoro Zoki (hana) zarazio sa serijom V (Visitors) rimejk stare mislim istoimene serije tek prva sezona krenula,ne smem da zaboravim Dextera mnogo dobra serija o ubici koji radi u policiji. Što se tiče filmova,u ovoj ludnici oko vampira i vukodlaka skoro sam pogledao Twilight,pa sad čekam da izađe kod nas u bioskopima nastavak New Moon (ne znam kakav je ljudi ga svuda hvale). Pa čuveni Hachico mnogo tužan film. Od domaćih filmova obožavam Lajanje na zvezde to mogu 100 puta da gledam i znam ga napamet.  Sad više ne mogu ničeg da se setim.  Vi? |
|  | | Hana

Broj poruka: 412 Godina: 99 Lokacija: tu i tamo Datum upisa: 16.05.2009
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Dec 04, 2009 10:10 pm | |
| |
|  | | Skarfi Urednik

Broj poruka: 4416 Godina: 29 Lokacija: Novi Sad Datum upisa: 04.02.2009
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Sub Dec 05, 2009 4:31 pm | |
| Ivan i ja imamo privatnu kolekciju filmova i serijala serija ciji broj sad vec prelazi 3000. Obozavam da gledam i serije i filmove. Heroes, Rome, Dosije X, Tvin Piks, Simpsonovi,.... Ima ih bas dosta. U skorije vreme nisam nista uspela da pogledam, jer od umora zaspim usled gledanja. Kod nas je to bas ritual. Imamo video bim i pravimo sebi projekciju u stanu, naravno uz dobro ozvucenje. Hari Poter, Gospodari prsenova, Braca Grim...obozavam i bajkovite price. Veliki sam fan dokumentarnih filmova. I nezaobilazna kolekcija serijala PLAVA PLANETA.... |
|  | | Skarfi Urednik

Broj poruka: 4416 Godina: 29 Lokacija: Novi Sad Datum upisa: 04.02.2009
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Čet Jun 30, 2011 11:32 pm | |
| |
|  | | Vladica

Broj poruka: 1408 Godina: 15 Lokacija: Lazarevac Datum upisa: 05.03.2011
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Jul 01, 2011 12:31 am | |
| Hm..Filmovi:Sweeny Todd,Jenifer´s body,Marli and me,The unborn,P.S. I love you,Interview with the vampire (fenomenalan film) ,Oliver Twist,Charlie and the chocolate factory,The wedding planner,Black swan,Meet the Spartans (mnogo dobra komedija),naravno Titanic...Od domacih i ja obozavam Lajanje na zvezde,ali mi se jaako dopada Montevideo,Bog te video... Najnoviji odgledan film je Burlesque,i svima prepoucujem,extra je... Sto se serija tice gledala sam ranije Pridji blize,Tnt,Ljubav,navika i panika,Simpsonovi,Sex and the city,Ugly Betty ...cool su mi i ove kriminalisticke (Kastle je najbolja),secam se kad sam bila mala emitovao se Dosije X... Jos nesto sto svima preporucujem je da ako nisu gledali u pozoristu skinu sa neta predstavu Pevaj brate..Genijalna je..  Ima ih jos puno,ali ovoga sam se setila trenutno... |
|  | | neron Urednica Shar-Pei Magazina

Broj poruka: 2857 Godina: 33 Datum upisa: 24.10.2010
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Jul 01, 2011 1:01 pm | |
| Hm..interesantna tema Ja imam periode kada gledam filmove kao luda a nekada prodje... da ne odgledam skoro ni jedan. Fimovi - bekstvo iz Shosenka , zelena milja,omiljeni (decji) Alvin i veverice (lud je totalno haha)a posebno su mi omiljeni svi snimljeni po romanima Adate Kristi (Poaro je lik  ) i serijali o Serloku Holsu , od domacih - lajanje na zvezde (uvek haha), mrtav ladan, a sto se tice serija Istrazitelji iz Majamija su mi favorit, tu su i nenormalne Ocajne domacice (kada mozak pustim na otavu) Simsonovi (naravno) i sada mi nesto ne ide na pamet ni jedna posebno ... I naravno, neprevazidjeni Alf za serijalima tragam ooodavno ,al mi ne polazi za rukom. Ako neko ima, bila bih baaas zahvaalna Ja se uvek raspisem |
|  | | Mona Von Bercek

Broj poruka: 77 Godina: 27 Lokacija: Pancevo Datum upisa: 14.04.2011
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Jul 01, 2011 1:49 pm | |
| od serija obozavam House, Ocajne domacice, Grey's Anatomy, Ugly Betty, Dexter (fenomenalna), Sex And The City (neprevazidjena), a na tu foru od iste spisateljice sad sam pocela da gledam Lipstick Jungle, nije losa, neko je vec spomenuo Castle, svidja mi se i The L Word, naravno Prison Break, koji je sad vec usao u istoriju... od silnih serija na koje se navucem kao idiot, ne stizem da gledam filmove, mogu neke starije da preporucim, recimo Eight Below, predivan dirljivi film snimljen po stvarnom dogadjaju, sa haskijima u glavnoj ulozi, kao i svi filmovi koji ukljucuju pse, recimo Betoven mi je neprevazidjen, 101 dalmatinac, neko je vec spomenuo Hachiko...  |
|  | | unaltraina Urednik

Broj poruka: 4524 Godina: 46 Lokacija: Pancevo Datum upisa: 24.02.2010
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Jul 01, 2011 7:18 pm | |
| hm...svega kod mene ima ali ukratko..omiljeni filmovi Green Mile( Tom Hanks ), Little Buddha(Keanu Reeves),K-Pax( Kevin Spacey),Pirates Of The Caribbean i mnogi drugi sa Johnny Depp-om koji mi je jedan od omiljenih glumaca kao recimo i film Once Upon a Time in Mexico , zatim Highlander (Christopher Lambert) od novijih Black Swan i jos nekoliko. Serije......Alo, Alo ,Only fools and horses i Alf. Od novijih, Game of Thrones naravno  domaci... Maratonci trce pocasni krug definitivno i predstava Kralj Ibi sa Radmilovicem. Naravno i Pejzazi u Magli iz 84 ne zato sto je mnogo dobar film vec sto je sniman u mojoj skoli i svi smo bili statisti, nas nekoliko i tokom filma dalje  _________________ R.I.P. BUKI Shar Pei je za osobu koja ‚želi nešto posebno od psa, ali... ne manje inteligentnu od onoga koliko je on. Ova bića jednostavno poseduju ključ naše duše, i srca. Mnogim ljudima je uzalud provaljivati.
|
|  | | sharpi

Broj poruka: 1005 Godina: 35 Lokacija: Temerin Datum upisa: 08.02.2009
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Jul 01, 2011 9:52 pm | |
| Omiljeni filmovi: Dolores Claiborne,Misery,The others,Seven,Silence of the lambs,Hannibal,Alien 1-4,Nell,Scary movie 1-4 i jako volim filmove na osnovu romana Stephena Kinga. Omiljeni zanr mi je thriller i horror,volim i dramu,i obozavam parodije. Omiljeni glumci:Anthony Hopkins, Denzel Washington, Tom Hanks, Kevin Spacy... Omiljene glumice:Judy Foster,Nicole Kidman,Kathy Bates Omiljeni domaci film: Mala nocna muzika  Omiljena serija i jedina koju gledam: South Park.. .  |
|  | | Vladica

| Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Jul 01, 2011 10:27 pm | |
| Ja upravo dosla iz bioskopa,prikazivao se film Red riding hood ..Jako mi se dopao...  Glumci,kostimi,ambijent,ma sve je cool... Gezo,svaka cast za Stivena Kinga..Meni se od njega najvise svidja knjiga To...  |
|  | | sharpi

Broj poruka: 1005 Godina: 35 Lokacija: Temerin Datum upisa: 08.02.2009
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Sub Jul 02, 2011 7:24 am | |
| Vladice,super je ET (To) citao roman i barem 5 puta video film...  Inace knjige Kralja Stefana (  )su ipak bolji od filmova-mada svaka cast reziserima,vecinom se potrude da skoro su identicni filmovi kao u romanu... |
|  | | Big Mazi

Broj poruka: 1714 Godina: 39 Lokacija: Obrenovac Datum upisa: 17.04.2010
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pon Jul 04, 2011 10:56 am | |
| http://2kokice.com/category/filmovi/Evo ovde pogledajte aktuelne filmove i mozete odmah skinuti torent i prevod za isti film Moze se naci dosta dobrih filmova,necu vam preporucivati jer se ukusi razlikuju |
|  | | Vladica

| Naslov: Re: Filmovi i serije Pon Jul 04, 2011 11:27 am | |
| |
|  | | rugievithus technical support

Broj poruka: 900 Godina: 29 Lokacija: 13. galaksija 2. međuplanetarnog sistema Datum upisa: 25.08.2010
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Pet Dec 02, 2011 1:36 am | |
| |
|  | | Siniša Admin

Broj poruka: 1473 Godina: 24 Lokacija: Indjija Datum upisa: 24.06.2007
 | Naslov: Re: Filmovi i serije Sub Dec 03, 2011 12:12 am | |
| _________________ R.I.P. Sara <3 |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |